ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπίλιτς: "Πέρασα από συνέντευξη στον Ολυμπιακό, αποφάσισα τα μονοπάτια μας να μην συναντηθούν"

Ο Σλάβεν Μπίλιτς στο ματς της Γουέστ Μπρομ και της Κρίσταλ Πάλας
Ο Σλάβεν Μπίλιτς στο ματς της Γουέστ Μπρομ και της Κρίσταλ Πάλας 2020 MIKE EGERTON/POOL PHOTO VIA AP, FILE

Ο Σλάβεν Μπίλιτς σε συνέντευξη του στο sportske.jutarnji.hr γνωστοποίησε πως πέρασε από συνέντευξη στον Ολυμπιακό, ωστόσο αποφάσισε να μην συνεργαστεί με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα με τον Κάρλος Κορμπεράν να είναι έτοιμος να αναλάβει τον πάγκο των ερυθρόλευκων, ως ο αντικαταστάτης του Πέδρο Μαρτίνς.

Στην ερυθρόλευκη λίστα βρέθηκαν κι άλλα ονόματα. Ένα εξ αυτών ήταν του Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης τεχνικός υποστήριξε στο sportke.jutarni.hr πως πέρασε από συνέντευξη στον Ολυμπιακό, ωστόσο αποφάσισε να μην συνεργαστεί με τους Πειραιώτες.

"Όχι δεν θα γίνω προπονητής του Ολυμπιακού. Ήμουν στο Σπλιτ για τα Youth Games. Μιλούσα με τον Πρένταγκ Μιγάτοβιτς, και ήρθε η πληροφορία για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα. Στη συνέχεια ήρθαν κάποια τηλεφωνήματα, με ρώτησαν αν θέλω να πάω για συνέντευξη και απάντησα θετικά.

Πρώτα απ' όλα ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με καταπληκτικό κόσμο. Όταν σε καλούν από ένα τέτοιο περιβάλλον, είναι μεγάλο πράγμα. Ξέρω την ελληνική ιδιοσυγκρασία και μου άρεσε το γεγονός ότι με ήθελαν. Γι' αυτό πήγα για συνέντευξη με τους ηγέτες της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στο ρόστερ και η Ευρώπη είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό. Ήταν μία ανοιχτή, ειλικρινής κουβέντα με τους ηγέτες της ομάδα και είχαν θετική εντύπωση για εμένα.

"Υπήρχε κοινή διάθεση για συνεργασία. Όλα ήταν σωστά, αλλά ζύγισα όλα τα υπέρ και τα κατά της κατάστασης και κατέληξα ότι, για την ώρα, τα μονοπάτια μας δεν θα συναντηθούν" δήλωσε συγκεκριμένα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ