ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπίλεφελντ - Φράιμπουργκ 1-0: Τεράστιο άλμα παραμονής για τους γηπεδούχους

Οι παίκτες της Αρμίνια Μπίλεφελντ πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου
Οι παίκτες της Αρμίνια Μπίλεφελντ πριν την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου MARTIN MEISSNER / ASSOCIATED PRESS

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ πέτυχε πολύτιμο τρίποντο στη μάχη της για την παραμονή κόντρα στη Φράιμπουργκ, νικώντας τη με 1-0 εντός έδρας, χάρη στο γκολ του Οκουγκάβα στο 68'.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχθηκε την Φράιμπουργκ για την 28η αγωνιστική της Bundesliga και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Οκουγκάβα στο 68' και ανέβηκαν τρεις θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα (14η), στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες, με τη Φράιμπουργκ να έχει στα πόδια το 59% της κατοχής της μπάλας, αλλά να μην έχει ούτε μια τελική προσπάθεια εντός εστίας.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν τρεις προσπάθειες στο στόχο, με τον Οκουγκάβα να χάνει τη σημαντικότερη εξ' αυτών στο 28' με τον Μίλερ να δείχνει τα αντανακλαστικά του.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν την ανταμοιβή τους, καθώς κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ της νίκης. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, το οποίο έγινε με κοντινή πάσα, ο Οκουγκάβα πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και από δύσκολη γωνία την έστειλε στα δίχτυα με τον Μίλερ να κάνει τραγικό λάθος.

Μάλιστα η ομάδα του Κράμερ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Νίλσον στο 73', ωστόσο αυτό ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του VAR για οφσάιντ. Η Φράιμπουργκ προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο δεν τα κατάφερε και μοιραία γνώρισε μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα.

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Ορτέγκα, Μπρούνερ (76' Ντε Μεδίνα), Πίπερ, Νίλσον, Λουκόκι, Οκουγκάβα, Πρεντλ, Μάιερ (87' Κούνζε), Ντοάν(90+1' Γκεμπάουερ), Βογκλσάμερ, Κλος (90+1' Σίπλοκ)

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Μίλερ, Λενχαρτ, Σλότερμπεκ, Γκούλντε (81' Χάιντς), Σμιντ, Σανταμαρία( 81' Κουόν Τσανγκ), Χάμπερερ (75' Τέμπελμαν), Κέτελ, Γκίντερ, Σάλαι (69' Τιλ), Γέονγκ Τσονγκ (69' Πέτερσεν)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 9 Απριλίου

Μπίλεφελντ - Φράιμπουργκ 1-0

Σάββατο 10 Απριλίου

Μπάγερν - Ουνιόν (16:30)

Άιντραχτ - Βόλφσμπουργκ

Χέρτα - Γκλάντμπαχ

Βέρντερ - Λειψία

Στουτγκάρδη - Ντόρτουντ (19:30)

Κυριακή 11 Απριλίου

Σάλκε - Άουγκσμπουργκ (16:30)

Κολωνία - Μάιντς (19:00)

Δευτέρα 12 Απριλίου

Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν (21:30)

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

Photo Credits: © 2021 Martin Meissner / Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ