ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπιελ: "Υπέροχο όταν υποδέχεσαι παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες"

Ο Πεπ Μπιέλ του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φράιμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Πεπ Μπιέλ του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φράιμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 EUROKINISSI SPORTS

Ο Πεπ Μπιέλ κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό και την επικείμενη απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Φράιμπουργκ.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη Φράιμπουργκ, όμως παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη μεταγραφικό οργασμό, με τον Πεπ Μπιελ να σχολιάζει στη συνέντευξη Τύπου τόσο το παιχνίδι της Πέμπτης (15/09, 19:45, Cosmote Sports 2HD, live από το SPORT24), όσο και τις αφίξεις σπουδαίων παικτών στη χώρα μας όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες Ροντρίγκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Μπιελ:

Για το πόσο έτοιμος νιώθει ο ίδιος για ένα τόσο απαιτητικό ματς όπως αυτό με την Φράιμπουργκ: "Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την άφιξή μου, νιώθω πολύ καλά προετοιμασμένος, όπως και η ομάδα".

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού το ματς απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας της Bundesliga: "Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά όπως εκείνοι, όμως η αλήθεια είναι πως είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την Πέμπτη".

Για το αν είναι η διάρκεια στην απόδοση της ομάδας το βασικό ζητούμενο ενόψει της συνέχειας: "Στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί αυτό, να έχεις και καλά και άσχημα διαστήματα σε ένα ματς, φυσικά θέλουμε να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας, θέλουμε να συνεχίσουμε τα λεπτά της καλής απόδοσης και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Για το δικό του περιθώριο βελτίωσης: "Προσπαθώ πάντα να βελτιώνομαι".

Για το πώς εισπράττουν οι παίκτες το γεγονός ότι ήρθε ο Μαρσέλο και μπορεί να έρθει ο Χάμες Ροντρίγκες:"Όταν υποδέχεσαι παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου είναι κάτι υπέροχο και σημαντικό για όλη την ομάδα. Πάντως το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ