ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μπηχτή Αλ-Κελαϊφί σε Ρεάλ: "Δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζουν στο Champions League, αφού ήθελαν Super League"

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί
Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί © 2022 EMRAH GUREL / AP IMAGES

Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί πέταξε την "μπηχτή" του για τη Ρεάλ, τονίζοντας πως αντιφάσκει όταν από τη μία τίθεται ανοιχτά κατά του Champions League, υποστηρίζοντας τη European Super League, και από την άλλη πανηγυρίζει τις νίκες της σ' αυτή.

Η Ρεάλ μετράει ήδη δύο νίκες απέναντι στις Σέλτικ και Λειψία στους ομίλους του Champions League και ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί πέταξε τη σπόντα του.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης της ECA στην Κωνσταντινούπολη ο Κελαϊφί σχολίασε την αντίφαση στην οποία έχουν υποπέσει οι Μαδριλένοι, τονίζοντας πως από τη μία πανηγυρίζουν τις νίκες του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και από την άλλη στράφηκαν ενάντια σ' αυτή με την ίδρυση της European Super League.

"Μου φαίνεται πολύ περίεργο που η Ρεάλ γιορτάζει τη νίκη της στο Champions League.

Μιλάμε για την καλύτερη διασυλλογική διοργάνωση στον κόσμο, αλλά είναι πραγματικά περίεργο το γεγονός ότι πρώτα έρχονται ανοιχτά ενάντια σε αυτή και μετά απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους, κερδίζοντας και μάλιστα πανηγυρίζοντας. Ναι, ειλικρινά είναι πολύ εντυπωσιακό", δήλωσε ο πρόεδρος της Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1 EUROPEAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ