ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε το δανεισμό του Πιάνιτς από την Μπαρτσελόνα

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Μπολόνια | 19 Οκτωβρίου 2019
Ο Μίραλεμ Πιάνιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα της Serie A κόντρα στην Μπολόνια | 19 Οκτωβρίου 2019 @2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Παίκτης της Μπεσίκτας θα είναι μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Μίραλεμ Πιάνιτς, με τους αετούς της Κωνσταντινούπολης να έρχονται σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα και να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού.

Μετά από την Γαλλία (Μετς & Λιόν), την Ιταλία (Ρόμα & Γιουβέντους) και την Ισπανία (Μπαρτσελόνα), η Τουρκία θα αποτελέσει τον τέταρτο κατά σειρά ευρωπαϊκό σταθμό στην καριέρα του Μίραλεμ Πιάνιτς.

Λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών στη γειτονική χώρα (μεσάνυχτα Πέμπτης), η Μπεσίκτας πρόλαβε και ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του παίκτη, με τον 31χρονο Βόσνιο μέσο να υπογράφει ως δανεικός για έναν χρόνο (δεσμεύεται με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024).

Όπως μάλιστα έκανε γνωστό η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, οι απολαβές του Πιάνιτς από τώρα και μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν θα είναι 2.750.000 ευρώ, με τον Βόσνιο να βρίσκει ουσιαστικά σανίδα σωτηρίας από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν για τη φετινή Μπαρτσελόνα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ