PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι: Ο Σον Ντάις απολύθηκε έπειτα από 10 χρόνια

Ο Σον Ντάις στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Λέστερ
Ο Σον Ντάις στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Λέστερ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Παρελθόν από την Μπέρνλι αποτελεί επίσημα από την Παρασκευή (15/4) ο Σον Ντάις, με τις δύο πλευρές να τερματίζουν τη συνεργασία τους έπειτα από μία δεκαετία.

Η Μπέρνλι ανακοίνωσε την Παρασκευή (15/4) το τέλος της συνεργασίας της με τον Σον Ντάις να αποχωρεί από τον πάγκο του αγγλικού συλλόγου έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, η ομάδα προβιβάστηκε δύο φορές στην Premier League, βρέθηκε δύο φόρες στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά από 51 χρόνια τη σεζόν 2018/19.

Η Μπέρνλι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 18η θέση -απομένουν ακόμα οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε της Premier League- και παλεύει να βγει από τη ζώνη υποβιβασμού.

"Τα αποτελέσματα αυτή τη σεζόν ήταν απογοητευτικά και, ενώ αυτή ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση, με οκτώ κρίσιμους αγώνες να απομένουν, πιστεύουμε ότι χρειάζεται μια αλλαγή για να δώσουμε στην ομάδα καλύτερες πιθανότητες να διατηρήσει την θέση της στην Premier League", ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Άλαν Πέις.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ