ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερνάρντ: "Δεν υπάρχει τίποτα για Κορίνθιανς, είναι fake news"

Ο Μπερνάρντ με τη φανέλα της Έβερτον σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 7 Νοεμβρίου 2020
Ο Μπερνάρντ με τη φανέλα της Έβερτον σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 7 Νοεμβρίου 2020 @2020 CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP IMAGES

Ο Μπερνάρντ που είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κορίνθιανς να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως δεν υπάρχει τίποτα και όλα είναι ψέματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει στο στόχαστρο του τον διεθνή Βραζιλιάνο επιθετικό Μπερνάρντ ο οποίος απασχολεί δεδομένα και τη Γαλατάσαραι αλλά και την Κορίνθιανς σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του.

Οι Βραζιλιάνοι έγραψαν πως η Κορίνθιανς κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του στη Σαρίγια αλλά ήρθε ο ίδιος ο 29χρονος για να τονίσει πως η συγκεκριμένη είδηση είναι ψέματα. Ο Μπερνάρντ έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram: "Από σεβασμό στους οπαδούς της Κορίνθιανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία, αυτό που αναφέρει είναι fake news και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με το κλαμπ για τη μεταγραφή μου".

Το τριφύλλι παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει να δει ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρει ο 29χρονος μέσος στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός η οποία είναι αποτελεί υπέρβαση για το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ