ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπερνάρ: "Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο, θα δώσω τα πάντα να φύγω πρωταθλητής"

Μπερνάρ: "Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο, θα δώσω τα πάντα να φύγω πρωταθλητής"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ο Μπερνάρ με τον Βραζιλιάνο μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει για την επιθυμία του να φυγει το καλοκαίρι ως πρωταθλητής.

Ο Μπερνάρ ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην σκόραρε αλλά έδωσε την ασίστ στο τρίτο γκολ ενώ, η ισοφάριση ξεκίνησε από τα πόδια του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και την "Αθλητική Κυριακή" με τον Βραζιλιάνο μέσο να σημειώνει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου ενώ αναφέρθηκε στην επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει από το τριφύλλι ως πρωταθλητής.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη, που κρίθηκε αυτό το παιχνίδι;

"Είναι πάντα σημαντικές αυτού του είδους οι νίκες στα ντέρμπι. Και μετά από πάρα πολλές ισοπαλίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα και για εμάς και τους φιλάθλους μας. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα πολύ μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα".

Μετά τις τρεις ισοπαλίες που ο Παναθηναϊκός έμεινε πίσω κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να έχει αυτή την εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα τρίποντο που δίνει και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας;

"Μετά απ' αυτές τις τρεις ισοπαλίες για τις οποίες είπατε τελειώσαμε την κανονική περίοδο και μείναμε πίσω τέσσερις βαθμούς. Αυτή δεν ήταν πολύ μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αυτό ήταν καλό για εμάς. Οπότε καταλαβαίνετε πως μια νίκη σε ένα ντέρμπι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να φτάσουμε ψηλότερα".

Θα φύγεις το καλοκαίρι αλλά δείχνεις πως θέλεις πολύ το πρωτάθλημα είναι το δέσιμο με την ομάδα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να φτάσει στον τίτλο;

"Νομίζω πως ναι, μπορούμε. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας και την καλή ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες και πόσο δύσκολο θα είναι αυτό αλλά εγώ προσωπικά θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσω το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ