SERIE A

Μπερλουσκόνι: "Ο Ρονάλντο στην Μόντσα; Δεν θα ερχόταν σε μία νεοφώτιστη"

Μπερλουσκόνι: "Ο Ρονάλντο στην Μόντσα; Δεν θα ερχόταν σε μία νεοφώτιστη"
@2021 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έχασε την καλή του διάθεση παρά την πικρή πρεμιέρα της Μόντσα στην Serie A και σχολίασε τις μέχρι τώρα μεταγραφές του, απαντώντας ακόμα και σε ερώτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αγώνας της Μόντσα απέναντι στην Τορίνο το βράδυ του Σαββάτου (13/8) ήταν ιστορικός για αυτήν αφού έπαιξε για πρώτη φορά στην Serie A, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα αφού ηττήθηκε με σκορ 2-1 εντός έδρας.

Παρά το ποδαρικό με το αριστερό στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για την ομάδα του, με τον "καβαλιέρε" να κάνει μάλιστα σχόλιο ακόμα και για το ενδεχόμενο κρούσης των ερυθρολεύκων στον σούπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα. Έχουμε κάνει 13 μεταγραφές και εγώ είμαι αυτός που πληρώνει. Πήγαμε να κάνουμε ένα μεγάλο χτύπημα αλλά εξαφανίστηκε.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φεύγει από την Γιουνάιτεντ; Καλό για εκείνον, αλλά εμείς δεν τον έχουμε στο μυαλό μας, τέτοιοι μεγάλοι παίκτες δεν έρχονται σε νεοφώτιστες ομάδες.

Η Μόντσα παίζει σε ένα γήπεδο 16.000 θεατών, απόψε πήγαν στο Σαν Σίρο για να δουν την Μίλαν 65.000 οπαδοί", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Μόντσα και επί σχεδόν 30 χρόνια διοικητικός ηγέτης των ροσονέρι.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ