ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Το Euro δεν θα παίξει ρόλο..."

Μπεργκ: "Το Euro δεν θα παίξει ρόλο..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ επανέλαβε ότι περνάει καλά στην Αθήνα και δεν μπόρεσε να εξηγήσει την αδυναμία του Παναθηναϊκού να νικήσει τον Πανιώνιο.

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν μπόρεσε να σκοράρει εναντίον του Πανιωνίου, ούτε ο Παναθηναϊκός να νικήσει και ο Σουηδός επιθετικός δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι συνέβη... Επιπροσθέτως, σχολίασε πως για το μέλλον του στην Αθήνα θα λάβει υπόψη του διάφορες παραμέτρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στην εφημερίδα "Πράσινη":

Τι δεν πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό και δεν πήρε τη νίκη, όπως ήταν ο στόχος πριν το ματς;

«Σίγουρα ήταν στόχος μας η νίκη. Πιστεύω πως αρχίσαμε πολύ ιδιαίτερα καλά στην τελευταία μισή ώρα του αγώνα».

Πιστεύεις πως ο Πανιώνιος δεν σας… πάει; Τρίτη φορά που είχατε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο, αλλά δεν ήρθε ην νίκη και δεχθήκατε πάλι ένα παράξενο γκολ στο ίδιο γήπεδο…

«Δεν ξέρω… Σίγουρα είναι μία ομάδα που ξέρει να αμύνεται εξαιρετικά. Παίζει με βαθιές μπαλιές, δεν ρισκάρει στο παιχνίδι της. Πιστεύω πως αν συνεχίζαμε να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο, κι αν το κάνουμε και στη συνέχεια, είναι θέμα χρόνου να πάρουμε τη νίκη απέναντί τους».

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση στον Τύπο για εσένα και την πρόθεσή σου να μείνει εδώ για αρκετά χρόνια. Είσαι έτοιμος να αρχίσεις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για ένα καινούργιο συμβόλαιο;

«Ναι, θα δούμε τι θα μου προτείνουν. Περιμένω την προσφορά, θα δούμε τι θα περιλαμβάνει και θα ξεκινήσουμε από το σημείο της συζητήσεις».

Είναι πρόθεσή σου να μείνει εδώ για αρκετά χρόνια;

«Εξαρτάται! Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, μεγαλώνω ηλικιακά. Ας δούμε τι προσφορά θα μου κάνει η ομάδα για να δούμε και τι θα γίνει στο μέλλον. Όπως έχω πει, απολαμβάνω το να παίζω εδώ, είμαι χαρούμενος».

Θα πας στο Euro όμως, και αν εκεί σκοράρεις κάποια τέρματα και ενδιαφερθούν ομάδες…

«Όχι, αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που συζητάμε. Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα συναισθήματά μου οι επιδόσεις μου στο Euro. Έχω πει πολλές φορές πως αγαπώ να παίζω για τον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν αλλάζει! Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι».

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ