ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ: "Σημαντική η ομάδα, όχι τα γκολ μου"

Μπεργκ: "Σημαντική η ομάδα, όχι τα γκολ μου"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε υπερήφανος για τη σύγκριση με τους Βαζέχα και Σισέ και υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Ο ιδανικός διάδοχος των Βαζέχα και Σισέ στη φανέλα με το νούμερο 9 του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι οι παίκτες έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση και μπορούν να νικούν ακόμα και στα παιχνίδια που δεν έχουν καλή απόδοση, όπως με τον Απόλλωνα!

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά έχει σημασία που πήραμε τελικά τους τρεις βαθμούς. Πάλεψαν πολύ στην άμυνα οι αντίπαλοί μας ενώ οι δικοί μας αμυντικοί είχαν προβλήματα γιατί απείλησε αρκετά ο Απόλλων, μετά το 1-1 αντιδράσαμε εξαιρετικά και πετύχαμε 2 γκολ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στο προηγούμενο ματς δεν ήμασταν τόσο καλοί και χάσαμε από τον ΟΦΗ. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα, αλλά υπάρχουν τα… πάνω και τα κάτω σε μια ομάδα. Γενικά έχουμε βελτιωθεί, συνεχίζουμε να νικάμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή: «Σίγουρα. Είμαστε καλύτεροι από την αρχή της σεζόν, γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας. Έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης, όμως έχουμε αποκτήσει μια χημεία σαν ομάδα που φέρνει νίκες και ανεβάζει την ψυχολογία μας».

Για την πρώτη θέση των σκόρερ του Πρωταθλήματος: «Δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό για εμένα όσο το να κερδίζει η ομάδα. Αν όμως σημαίνει ότι θα βοηθήσω την ομάδα μου, θα ήταν ωραίο να πάρω το βραβείο».

Για τα πλέι-οφ: « Έχουμε εμπιστοσύνη τους εαυτούς μας, θέλουμε να παίζουμε όλο και καλύτερα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι τέλους και θα καταφέρουμε τους στόχους μας».

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να παντρευτεί στην Ελλάδα: «Είναι αλήθεια. Θα παντρευτούμε αυτό το καλοκαίρι. Θέλει σχεδιασμό και πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα μου».

Για τη σύγκρισή του με τους Βαζέχα και Σισέ: «Φυσικά είναι τιμή μου να με συγκρίνουν με αυτούς τους μεγάλους παίκτες. Νιώθω υπερήφανος και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει όσο πιο καλά μπορεί η ομάδα μου. Προσπαθώ να προσφέρω ό, τι καλύτερο στον Παναθηναϊκό».

Έφτασε τις 7 κίτρινες

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Μάρκους Μπεργκ ήταν η 7η στην κανονική διάρκεια της Superleague και τον υποχρεώνει να απουσιάσει από 2 παιχνίδια στις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Ωστόσο, το χρονικό σημείο που την πήρε, στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης, και ο τρόπος που τη δέχτηκε, κλωτσώντας τη μπάλα ενώ πήγαινε να την εκτελέσει ο παίκτης του Απόλλωνα, δείχνει ότι ίσως ήταν ειλημμένη απόφαση προκειμένου να εκτίσει την ποινή και να είναι "καθαρός" στα play off.

Το πιθανότερο είναι ότι θα δηλωθεί να μην παίξει στα εντός έδρας ματς με την Καλλονή και με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ