SERIE A

Μπεράρντι: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ιταλό φορ, φόβοι πως θα χάσει το Euro 2024

Μπεράρντι: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ιταλό φορ, φόβοι πως θα χάσει το Euro 2024
PRINT SCREEN

Ο Ντομένικο Μπεράρντι είχε ραντεβού με την ατυχία στον αγώνα με την Βερόνα, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Σασουόλο να τραυματίζεται σοβαρά και να εκφράζονται φόβοι για ρήξη του αχίλλειου τένοντα, γεγονός που θα τον αφήσει και εκτός Euro.

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τη δράση λόγω τραυματισμού ο Ντομένικο Μπεράρντι επέστρεψε στην Σασουόλο παίρνοντας φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ματς με την Βερόνα για την 27η αγωνιστική της Serie A, με την επανεμφάνισή του όμως στα γήπεδα να συνδυάζεται με έναν νέο τραυματισμό για εκείνον.

Αυτός έλαβε χώρα με τη συμπλήρωση μίας αγωνιστικής ώρας, με τον Μπεράρντι να προλαβαίνει στην έξοδο τον Μοντιπό σε μία διεκδίκηση της μπάλας αλλά να ακολουθεί η κατάρρευσή του, με τον 29χρονο Ιταλό να ζητάει άμεσα τη παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

Έτσι και έγινε, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ιταλιάς να αποχωρεί με τη βοήθεια των γιατρών και να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν δυστυχώς λόγο για σοβαρό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν έντονοι φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα τον θέσει νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν και πιθανότατα θα του στερήσει τη δυνατότητα παρουσίας στα τελκά του Euro 2024 με την σκουάντρα ατζούρα.

Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ούτε εκεί ήταν τα ευχάριστα τα νέα για την Σασουόλο, με την Βερόνα να επικρατεί με 1-0 στη μάχη παραμονής των δύο ομάδων με σκόρερ τον Κάρολ Σβιντέρσκι στο 79ο λεπτό και τους νεροβέρντι να μένουν στην προτελευταία θέση και στο -3 από τη γραμμή της σωτηρίας.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ