ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Μπέος: "Το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο για τις 18 Μαΐου"

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ότι το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα είναι έτοιμο μέχρι τις 18 Μαΐου και θα πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην ΕΡΤ για τον αγώνα δρόμου που θα γίνει ώστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο να είναι έτοιμο ώστε να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στις 18 Μαΐου.

"Πρέπει επιτέλους ο τελικός του κυπέλλου να είναι γιορτή. Είχαμε φτιάξει το γήπεδο σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA. Με τον νέο νόμο χρειάζονται νέες κάμερες υψηλού επιπέδου και σε χώρους πέραν από εκεί που υπάρχουν. Γι' αυτό δεν πληροί τις προϋποθέσεις και πρέπει να αποκτήσει ένα νέο σύστημα. Γι' αυτόν τον λόγο, η Δημοτική Αρχή θα το περάσει στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο και θα βάλει τις κάμερες και μάλιστα ένα τουρνικέ που λείπει".

"Από πλευράς λοιπόν μέτρων ασφαλείας και όρων που θέτει η Νομοθεσία θα τηρηθεί κατά γράμμα και θα πληροί τις προϋποθέσεις. Είναι ένα γήπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών και πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις. Έχουμε πενήντα μέρες στη διάθεσή μας και θα το έχουμε έτοιμο. Εδώ όμως δεν είναι αυτό το θέμα. ΤΟ Ολυμπιακό Στάδιο έχει κάμερες; Δεν έχει. Το κόστος είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το κόστος είναι 300.000 ευρώ. Θα γίνει γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε".

"Η Αστυνομική Διεύθυνση έδωσε άδεια για την παρουσία 12-13 χιλιάδων φιλάθλων. Άποψη μου είναι ότι μπορεί να είναι και 15.000 αλλά η Αστυνομία θα αποφασίσει. Πάντως το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο για τις 18 Μαΐου βάσει των προδιαγραφών του νέου αθλητικού νόμου".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ