ΣΤΗΜΕΝΑ

Μπέος: "Θέλω να βγω από την φυλακή"

Μπέος: "Θέλω να βγω από την φυλακή"
INTIME SPORTS

Αίτημα αποφυλάκισης ζήτησε ο Μπέος από τον δικηγόρο του. Δείτε τι είπε ο κ. Κακκαβάς για την πειθαρχική δίωξη.

Την κατάθεση αιτήματος αποφυλάκισης για να βρεθεί ξανά στην οικογένεια του ζήτησε από τον δικηγόρο του, Νίκο Κακκαβά, ο Αχιλλέας Μπέος όπως αναφέρει το Goal.

Στη συνάντηση που είχαν το περασμένο Σάββατο (16/07) στις φυλακές Ναυπλίου, ο καταβεβλημένος- σύμφωνα με το ρεπορτάζ- μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε την επιθυμία του να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους δικούς τους ανθρώπους.

Σχετικά με την αυριανή του απολογία στον αθλητικό δικαστή (20/07), κατέθεσε χθες αίτημα μέσω του διευθυντή φυλακών Ναυπλίου στη Διεύθυνση Μεταγωγών για να μεταχθεί αυθημερόν στην Αθήνα και όχι από σήμερα Αιτιολόγησε το σκεπτικό του επισημαίνοντας τα προβλήματα υγείας, καθώς πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και δεν αντέχει να υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία.

Ωστόσο θέλει οπωσδήποτε να είναι παρών στην διαδικασία και όπως τόνισε ο κ. Κακκαβάς: « Τα πραγματικά περιστατικά και οι διάλογοι σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετούν τις πράξεις της πειθαρχικής δίωξης.

Υπάρχει παρεξήγηση και παρερμηνεία συνομιλιών και προσώπων που δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες της υπόθεσης και ούτε επειδή δύο στοιχηματζήδες λένε για τον Μπέο στοιχειοθετείται κατηγορία».

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ