ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Μπέος: "Θέλω να έχουμε διάρκεια"

Μπέος: "Θέλω να έχουμε διάρκεια"
INTIME SPORTS

O Αχιλλέας Μπέος παραδέχτηκε ότι είναι στενοχωρημένος για το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ ενώ διέψευσε ότι συνελήφθη λόγω της μήνυσης που κατέθεσε ο διαιτητής Δαλούκας.

"Ήταν ένα ματς που μας στενοχώρησε. Κρατάμε τα θετικά, την παρουσία του κόσμου και το γεγονός ότι δεν άνοιξε μύτη. Υπάρχει η αντιπαλότητα με τη Λάρισα, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την δυνατότητα να καθαρίσει το παιχνίδι. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο που βλέπει την κάθε ομάδα στα μάτια.

Οι βαθμοί δεν είναι λίγοι, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους. Θέλω να έχουμε διάρκεια. Από την αρχή του πρωταθλήματος θέλουμε να σωθούμε γρήγορα και μετά να διεκδικήσουμε μια διάκριση",
τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Kάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να θίγουμε οικογένειες και εγώ είμαι πατέρας πέντε παιδιών. Ουδέποτε οδηγήθηκα σε αυτόφωρο.

Ο κ.Δαλούκας μου έκανε μήνυση. Μόλις το έμαθα πήγα στο τμήμα για να μάθω τι έγινε και μετά έφυγα. Σίγουρα θα οδηγηθούμε στις αίθουσες του δικαστηρίου και εκεί θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Ουδέποτε με συνέλαβαν. Δεν πρέπει να διοχετεύουμε ανακρίβειες που μπορεί να πονέσουν μικρά παιδιά. Εγώ σήμερα παρακολούθησα το παιχνίδι. Κυκλοφορώ ελεύθερος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ