ΒΟΛΟΣ

Μπέος: "Ορισμός η κόκκινη του Σάντσες, θα μείνει ο Μπράτσος"

Ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη λήξη του αγώνα Βόλος - Παναθηναϊκός | 9 Ιανουαρίου 2022
Ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη λήξη του αγώνα Βόλος - Παναθηναϊκός | 9 Ιανουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για καθαρή κόκκινη του Σάντσες μετά το Βόλος - Παναθηναϊκός, υποστήριξε πως η ομάδα του θα κάνει δύο μεταγραφές ακόμα και τόνισε πως θα δώσει την ευκαιρία μέχρι τέλος στον Μπράτσο.

Για ιστορική νίκη του Βόλου επί του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος μετά τη λήξη του αγώνα με το τριφύλλι. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μαγνησίας μίλησε για κόκκινη-ορισμό του Σάντσες και απέδωσε τα εύσημα στον διαιτητή που την έδωσε.

Επίσης τόνισε πως ο Βόλος θα κάνει δύο ακόμα μεταγραφές ενώ σημείωσε πως ο Μπράτσος θα παραμείνει στον πάγκο του Βόλου καθώς είναι γνώστης του ποδοσφαίρου:

Αρχικά είπε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA"

"Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι πρώτη μεγάλη νίκη του Βόλου που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα "μπράβο" στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε έναν αξιόλογο προπονητή και άνθρωπο που έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για τη διαιτησία:

"Μας αγαπάει ο Θεός ως τι; Αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ήρθε ένας ξένος διαιτητής. Σκέφτεστε να είχαμε εδώ κάνα Κουτσιαύτη τι θα γινόταν; Άντε στη φάση του ορισμού της κόκκινης κάρτας, το πολύ-πολύ να είχε δώσει ένα φάουλ. Γιατί οι Κουτσιαύτηδες αυτοί είναι".

Για τον Μπράτσο: "Είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, διαβάζει και μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νέα παιδιά".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ