ΚΑΣΕΤΑ GATE

Μπέος: "Ο Πατέρας στην άλλη γραμμή"

Μπέος: "Ο Πατέρας στην άλλη γραμμή"
INTIME SPORTS

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό αφού μετά τον Αλέξη Κούγια, στον "αέρα" βγήκε και ο Αχιλλέας Μπέος τονίζοντας πως η κασέτα είναι ένα κατασκευασμένο προϊόν και στην άλλη γραμμή είναι ο Νικόλας Πατέρας. Απαντήσεις ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή αλλά τελικά θα απαντήσει σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας την Πέμπτη. Παρ όλα αυτά αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό, πως σε περίπτωση που η φωνή είναι δική του στην άλλη γραμμή είναι ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος έχει πολλές κασέτες.

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στον SentraFM:

" Θα ήταν άδικο να κάνω κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή. Έχω προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης θα την κάνω την Πέμπτη. Ήδη γίνονται κινήσεις ώστε να γίνει αύριο η σ.Τ. και ν' απαντήσω σε όλα αυτά τα δυσφημιστικά σχόλια και σε όλα τα ερωτήματα που θέλουν.

Δεν είμαι καλός χρήστης του ίντερνετ αλλά θα ακούσατε στο youtube τις συνομιλίες. Δεν έχω χαρτί ότι βγήκα πρόσφατα από το Δαφνί, γιατί θα διαπιστώσατε ότι μιλάω σε τοίχο. Και δεν είναι μόνο αυτό η κασέτα έχει κοπεί και έχει ραφτεί όπως το θέλουν κάποιοι.

Ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλώ λέγεται Πατέρας. Υπάρχει αυτή η συνομιλία αλλά είναι ιδιωτική και τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν. Έχουν μοντάρει και κατασκευάσει επιλεκτικά και τα πραγματικά συμβάντα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν

Το πιο εύκολο πράγματα στην Ελλάδα είναι να ρίχνεις λάσπη και όταν ύστερα από κάποιους μήνες δικαιώνεσαι, η λάσπη παραμένει. Όσα έχω να πω θα τα ακούσετε αύριο.

Δεν μιλάω σε ένα τοίχο, προφανώς μιλάω σε κάποιον. Η κασέτα έχει κοπεί, μονταριστεί και κατασκευαστεί. Αύριο θα μάθετε την αλήθεια. Ο άνθρωπος που είναι στην άλλη γραμμή είναι ο Νίκος Πατέρας. Αν αυτή είναι η φωνή τότε την έχει καταγράψει 100% ο Πατέρας, ο οποίος έχει πολλές κασέτες".

"Ουδέν σχόλιο", είναι η απάντηση του πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα στα όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου.

TAGS ΚΑΣΕΤΑ GATE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ