ΒΟΛΟΣ

Μπέος: Η αντίδρασή του μετά την απόρριψη της έφεσης

Μπέος: Η αντίδρασή του μετά την απόρριψη της έφεσης
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Η έντονη αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου μετά την απόρριψη της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι.

Ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος άσκησαν έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τετέι στο παιχνίδι με την Κηφισιά για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το παιχνίδι λοιπόν κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς με 3-0 (είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο δίχως τέρματα), όπως είχε αρχικά αποφασιστεί.

Ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να δείξει την έντονη διαφωνία του με την απόρριψη της έφεσης και έτσι προέβη στην παρακάτω ανάρτηση στα social media.

"NO COMMENT

Αυτή είναι η Ελλάδα. Της διαπλοκής και των συμφερόντων. Και δεν αλλάζει. Δυστυχώς. Ας το πάρουμε όλοι απόφαση ότι πρέπει να πορευτούμε με συμβιβασμούς και συμψηφισμούς, με συγκεκριμένες αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Και όποιος αντέξει. Δυστυχώς…", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ