ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΕΙΜΑΝ

Μπέος για Κλέιμαν: "Αδιανόητο αυτό που συνέβη, ζήτησε δικηγόρο και αρνήθηκα"

Μπέος για Κλέιμαν: "Αδιανόητο αυτό που συνέβη, ζήτησε δικηγόρο και αρνήθηκα"
INTIME

Ο Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας σε μπαρ, με τον πρόεδρο του Βόλου να τονίζει πως οι Θεσσαλοί αντέδρασαν άμεσα θέτοντάς τον εκτός ομάδας.

Για την ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, που συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνακίου για ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας σε μπαρ, τοποθετήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη και μάλιστα δεν λύνεται το συμβόλαιο μόνο με τον συγκεκριμένο παίκτη που συνελήφθη αλλά και με φίλο του και συμπαίκτη του στην ομάδα των Θεσσαλών, που ήταν παρών στο μπαρ.

Ο συγκεκριμένος παίκτης επικοινώνησε με στέλεχος της ομάδας αμέσως μετά τη σύλληψή του, ζητώντας νομική κάλυψη, κάτι που η ΠΑΕ το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Αχιλλέας Μπέος είπε: "Άμεσα αντιδράσαμε, τον θέσαμε εκτός ομάδας, όχι μόνο αυτόν αλλά και τον συμπαίκτη του που ήταν παρών.

Δεν ξέρω αν είχε πάνω του ουσίες, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό θέμα για μένα, όσο η πράξη που έκανε σε ένα ανήλικο κοριτσάκι".

Ποινική δίωξη για κακούργημα - Απολογείται την Μ.Πέμπτη

Σημειώνεται πως από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα, σε βάρος του Μπόρις Κλέιμαν ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής αδικήματα:

  • Βιασμός χωρίς χρήση βίας
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04).

Η σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι.

TAGS ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΕΙΜΑΝ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ