ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: Συνελήφθη αξιωματούχος της αλβανικής κυβέρνησης για ληστεία στο σπίτι του Γάλλου το 2019

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τη φανέλα της Ρεάλ σε ματς της La Liga κόντρα στην Κάντιθ στο Μπερναμπέου | 19 Δεκεμβρίου 2021 @2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία, αφού αξιωματούχος της κυβέρνησης αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη ληστεία στο σπίτι του Καρίμ Μπενζεμά τον Φεβρουάριο του 2019 και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Θύμα ληστείας είχε πέσει τον Φεβρουάριο του 2019 ο σταρ της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν στο Μπερναμπέου στο Clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με την υπόθεση της διάρρηξης να επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τη σκανδαλώδη σύλληψη των Αρχών.

Σάλος έχει προκληθεί συγκεκριμένα στην Αλβανία, αφού αξιωματούχος της κυβέρνησης κατηγορείται ότι έλαβε μέρος στη ληστεία, με αποτέλεσμα να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, χάρη στη συνεργασία της αλβανικής αστυνομίας και της Interpol.

Πρόκειται για τον Άλφρεντ Προντάντι, ο οποίος μάλιστα κατέχει και διευθυντικό ρόλο στη δημόσια εταιρία ύδρευσης, στο Κουρμπίν της Αλβανίας.

Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στη ληστεία, ενώ την ίδια στιγμή το Δικαστήριο της Κορούνα τον κατηγορεί για 40 ακόμα διαρρήξεις που έλαβαν χώρα στην Ισπανία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ