ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά: "Όταν έφυγε ο Ρονάλντο έπρεπε να αλλάξω τις φιλοδοξίες μου"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ © 2015 PAUL WHITE / AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά μιλώντας για την καριέρα του τόνισε πως η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ τον ανάγκασε να αναδιαμορφώσει τον τρόπο παιχνιδιού του και τις φιλοδοξίες του, ενώ τόνισε επίσης, πως ο Πορτογάλος τον έχει βοηθήσει τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ έδωσε στον Καρίμ Μπενζεμά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση των "μερένγκες", με τον Γάλλο σταρ να τονίζει πως αυτό τον οδήγησε να αλλάξει τις φιλοδοξίες που είχε, καθώς και τον τρόπο παιχνιδιού του.

"Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο, είναι αλήθεια ότι έχω πετύχει πολλά περισσότερα γκολ, αλλά μαζί του έπαιξα άλλο είδος παιχνιδιού, ως βοηθός. Με βοήθησε πολύ εντός και εκτός γηπέδου, ήξερα ότι μπορούσα να δώσω περισσότερα και, όταν έφυγε, έπρεπε να αλλάξω το παιχνίδι και τη φιλοδοξία μου".

Παράλληλα, ο 34χρονος αναφέρθηκε στη Χρυσή Μπάλα, κάτι που όπως υποστήριξε δεν σκέφτεται: "Δεν είμαι αυτός που θα πει αν είμαι ο καλύτερος ή όχι. Κάθε χρόνο δίνω τα πάντα για μένα. Το επίπεδό μου κάθε χρόνο πρέπει να ανεβαίνει, αν και πέρσι ήταν μια πολύ καλή σεζόν.

Δεν σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα. Αν και κάθε χρόνο, όταν έχω την ευκαιρία να κερδίσω τρόπαια, θα το κάνω, προτεραιότητα για μένα είναι η ομάδα. Το προσωπικό κομμάτι έρχεται μετά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις πράγματα με την ομάδα.

Δεν υπάρχει ηλικία. Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε νέοι, αλλά δουλεύουμε πολύ με το σώμα μας, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός και ξεκουραζόμαστε καλά. Έχουμε μια καλή ομάδα, ελπίζουμε να είναι καλύτερη από πέρυσι για να παλέψουμε για όλα" , τόνισε ο Μπενζεμά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ