ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Μπενζεμά: "Ονειρεύομαι από παιδί να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα"

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Μαγιόρκα σε ματς της La Liga | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Μαγιόρκα σε ματς της La Liga | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται ανάμεσα στους 30 υποψήφιους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν τη Χρυσή Μπάλα του 2021 και μιλώντας στην AS εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να την κατακτήσει και να κάνει πραγματικότητα ένα από τα όνειρα που είχε ως παιδί.

Ένα από τα όνειρά του αποκάλυψε ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ισπανική AS, με τον Γάλλο σταρ της Ρεάλ να αναφέρει πως το να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα είναι κάτι που επιθυμούσε από μικρός. Ο 33χρονος διανύει μία πολύ καλή σεζόν με τους "μερένγκες", καθώς μόλις σε 10 παιχνίδια μετράει 10 γκολ και επτά ασίστ.

Ο ανταγωνισμός που αντιμετωπίζει ωστόσο, ο Μπενζεμά για τη Χρυσή Μπάλα είναι μεγάλος, Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (8/10) το France Football 30 ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2021. Σε αυτούς υπάρχουν πέντε Ιταλοί που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2020, ο Λιονέλ Μέσι που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Copa America, καθώς και όλα τα γνωστά ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος.

"Από μικρός ονειρεύομαι να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα. Είναι το όνειρο που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι πάντα η ομάδα, αλλά όταν βοηθάς την ομάδα σου να κερδίσει, όταν κάνεις σημαντικά παιχνίδια και σκοράρεις πολλά γκολ, το επόμενο είναι να έχεις τη Χρυσή Μπάλα στο μυαλό σου. Φυσικά θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν και θα δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο για να κατακτήσω αυτό το μεγάλο τρόπαιο. Ελπίζω να το κερδίσω μια μέρα και να εκπληρώσω αυτό το όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος διεθνής.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ