ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά για κλήρωση με Παρί: "Η Ρεάλ θέλει τους Πρωταθλητές"

Ο Καρίμ Μπενζεμά ηγείται της γραμμής κρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μια σεζόν
Ο Καρίμ Μπενζεμά ηγείται της γραμμής κρούσης της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μια σεζόν AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Καρίμ Μπενζεμά, σχολίασε τον αντίπαλο στην κλήρωση στη φάση των "16" του Champions League με την Παρί, τονίζοντας πως η Ρεάλ είναι για τα δύσκολα και προτιμά να αγωνίζεται με πρωταθλητές, ενώ αναφέρθηκε και στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο άσος της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, παρευρέθηκε την Τρίτη (14/12) στο αθλητικό γκαλά που διοργάνωση η ισπανική εφημερίδα AS, για τη θεαματική χρονιά που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν, καταγράφοντας 30 γκολ και εννέα ασίστ σε 46 παιχνίδια.

Κατά την βράβευσή του και αφού ευχαρίστησε την AS σχολίασε την κλήρωση των "μερένγκες" στη φάση των "16" του Champions League, όπου η κληρωτίδα τη δεύτερη φορά τους έβγαλε αντιμέτωπους με την Παρί Σεν Ζερμέν. Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη κλήρωση το ζευγάρι ήταν Μπενφίκα - Παρί.

"Είναι μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε και εμείς. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Είναι το παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς και για τους φιλάθλους. Θέλουμε τους Πρωταθλητές", τόνισε ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για την κατάκτηση της La Liga.

"Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για φαβορί, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο", ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στον ισπανικό σύλλογο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Για να δούμε αν θα έρθει".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ