EURO 2020

Μπενζεμά: "Αισθάνομαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο"

Ο Καρίμ Μπενζεμά δίνει συνέντευξη ως παίκτης της εθνικής Γαλλίας (30 Μαΐου 2021)
Ο Καρίμ Μπενζεμά δίνει συνέντευξη ως παίκτης της εθνικής Γαλλίας (30 Μαΐου 2021) @ 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια ενώ εξέφρασε την άποψη πως οι μπλε του Ντεσάμπ είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της έναρξης του Euro 2020.

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον Καρίμ Μπενζεμά να απογοητεύεται σε συλλογικό επίπεδο με την απώλεια των σκήπτρων από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω μέσω της εθνικής Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, χάρη στην απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να αφήσει στην άκρη τη δικαστική διαμάχη που εκκρεμεί με πρωταγωνιστές τους Μπενζεμά και Βαλμπουενά, με τον τεχνικό των παγκόσμιων πρωταθλητών να τον επαναφέρει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μετά από έξι χρόνια απουσίας και να τον βάζει στην αποστολή για το Euro 2020.

"Νιώθω πως είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Για μένα, αυτό που με κάνει ευτυχισμένο είναι η οικογένειά μου και το ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος στην Μαδρίτη και επέστρεψα στην Γαλλία για να παίξω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μόνο υπερήφανος μπορώ να είμαι, χαρούμενος και ανυπόμονος για την έναρξη του τουρνουά", τόνισε ο 32χρονος φορ από το προπονητικό κέντρο της Γαλλίας στο Κλερφοντέν, για να προσθέσει:

"Η εθνική Γαλλίας είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, από τον γκολκίπερ ως το κέντρο και από εκεί μέχρι την επίθεση, με παίκτες που αγωνίζονται στους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Όσον αφορά στο αν είμαστε φαβορί, αυτό είναι κάτι που συζητείται περισσότερο εκτός ομάδας, από τους υπόλοιπους. Εμείς ξέρουμε τη δύναμη που έχουμε ως ομάδα και καλούμαστε να το αποδείξουμε εντός γηπέδου".

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ