ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπενίτεθ:"Μένω στην ομάδα"

Μπενίτεθ:"Μένω στην ομάδα"
μπενιτεζ

Tέλος στην έντονη φημολογία που προέκυψε την Τετάρτη και τον έφερε να αποτελεί παρελθόν για την Λίβερπουλ μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ, έβαλε ο Ράφα Μπενίτεθ

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της "Βασίλισσας" που δίνει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στους "κόκκινους" και ενώ νωρίτερα τα γραφεία στοιχημάτων δεν δέχονταν αλλά πονταρίσματα για διαζύγιο του Ισπανού με την ομάδα, εκείνος ξεκαθάρισε.
" Ήμουν γνώστης γι΄αυτές τις φήμες πριν το παιχνίδι αλλά μπορώ να σας πω ότι ποτέ δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ. Μένω και οι σκέψεις μου είναι μόνο να δουλέψω σκληρά για τον σύλλογο. Είχα ένα πρόβλημα να συγκεντρωθώ στον αγώνα παρά τη φημολογία που υπήρχε στην Αγγλία και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα για να πετύχουμε και άλλες νίκες όπως αυτή".

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, ανέφερε:" Μιλάμε με τους ιδιοκτήτες και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τους δικηγόρους για να βρούμε τη λύση. Υπάρχει χρόνος για νέες διαπραγματεύσεις και είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν".


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ