ΑΓΓΛΙΑ

Μπενίτεθ: "Δεν μετρούν οι τεχνικοί στην Τσέλσι"!

Μπενίτεθ: "Δεν μετρούν οι τεχνικοί στην Τσέλσι"!
Μπενίτεθ

Την άποψη ότι οι τεχνικοί στην Τσέλσι έχουν... δευτερεύουσα σημασία από τη στιγμή που ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς παίρνει όλες τις αποφάσεις, εξέφρασε ο Ράφα Μπενίτεθ

"Το κλειδί για αυτούς είναι ο Αμπράμοβιτς. Η μόνη διαφορά που βλέπω ανάμεσα στον Μουρίνιο και τον Γκραντ είναι οι συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρούν! Είδα το παιχνίδι που έδωσαν με την Έβερτον και έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο που έπαιζαν και πριν", τόνισε στις δηλώσεις του ο Μαδριλένος τεχνικός και συνέχισε:

"Έφτασαν στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ, αντιμετωπίζουν εμάς στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εξακολουθούν να είναι ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες για να παίρνουν τις νίκες. Οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να δείξουμε μεγάλο σεβασμό απέναντί τους. Δεν θέλω να μιλησω για τον Γκραντ.

Ως προπονητή τον σέβομαι γιατί είναι σωστός. Δεν έχω να πω κάτι άσχημο".






Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός πως αυτή τη φορά δεν θα έχει απέναντί του τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο "κέρδισε" δύο φορές στις προσωπικές τους μονομαχίες το 2005 και το 2007 (αμφότερες για τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης), ο τεχνικός των "κόκκινων" υπογράμμισε:

"Ίσως λείψει από τα μίντια ο Μουρίνιο, εμένα δεν μου λείπει. Έχω αρκετά πράγματα να σκεφτώ στη Λίβερπουλ τώρα. Εν τέλει, οι παίκτες είναι τα κλειδιά, περισσότερο από τους προπονητές.

Οι προπονητές μπορούν να μιλούν πριν τους αγώνες, όμως κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι παίκτες κάνουν τη διαφορά. Είμαστε σημαντικοί για τις συνεντεύξεις Τύπου για να λέμε κάτι και σε κάποια ματς είμαστε επίσης σημαντικοί.

Όμως το σημαντικότερο για έναν προπονητή είναι να μην αναστατώνει την ομάδα, ώστε οι παίκτες το μόνο που να έχουν στο μυαλό τους να είναι το παιχνίδι.

Έχουμε επιθετικούς όπως τον Τόρες, όμως αυτοί έχουν τον Ανελκά -αν είναι υγιής- και τον Ανελκά, που είναι καλός παίκτης.

Μπορείτε να πείτε ότι οι Τζέραρντ, Τόρες, Κάουτ, Μπάμπελ ή κάποιος άλλος μπορούν να κάνουν τη διαφορά για εμάς. Όμως γενικά είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας".










Μετά τους δύο ημιτελικούς με την Τσέλσι και τον φετινό προημιτελικό με την Άρσεναλ όπου έδωσε το δεύτερο ματς στην έδρα της, αυτή τη φορά η Λίβερπουλ παίζει πρώτα στο "Άνφιλντ", με τον Μπενίτεθ να σημειώνει:

"Το Άνφιλντ είναι εκπληκτικό, ενώ έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι είναι το κλειδί για εμάς. Εάν καταφέρουμε να σκοράρουμε και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε το μηδέν πίσω, αυτό θα είναι φανταστικό.

Αν όχι, ξέρουμε ότι τα πράγματα στο Στάμφορντ Μπριτζ θα είναι δύσκολα, όμως είμαστε κορυφαία ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε".









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ