CHAMPIONS LEAGUE

Mπενίτεθ:"Χρειαζόμασταν τη νίκη"

Mπενίτεθ:"Χρειαζόμασταν τη νίκη"
Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τη νίκη επί της Ίντερ

Το 2-0 επί της Ίντερ δίνει τη δυνατότητα στους "κόκκινους" να ταξιδέψουν στο Μιλάνο για τη ρεβάνς έχοντας σημαντικό πρόβαδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Ο Ράφα Μπενίτεθ μετά το τέλος του αγώνα δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του λέγοντας:
" Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Πίστευα ότι θα σκοράραμε γιατί η ομάδα έπαιζε καλά. Προσπαθούσαμε να αλλάξουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.Πιέσαμε μία ομάδα που αμυνόταν πολύ καλά και με δέκα παίκτες.

Ήταν ορθή η απόφαση του διαιτητή να δείξει τις δύο κάρτες στον Ματεράτσι. Στον επαναληπτικό περιμένουμε ότι η Ίντερ θα παίξει ανοικτά από την αρχή και αυτό μας εξυπηρετεί".

Από την άλλη πλευρά παρά την ήττα με 0-2 ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει ακόμη ελπίδες για την πρόκριση. " Η Λίβερπουλ δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά μας πίεζε.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο παίζοντας με δέκα παίκτες για μία ώρα. Πλέον χρειαζόμαστε τρία γκολ για να προκριθούμε. Σίγουρα η ομάδα μου μπορεί να τα καταφέρει".






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ