ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπενφίκα - Φαρένσε: Λαϊκά δικαστήρια στην Μπενφίκα και αντικείμενα στον πάγκο των αετών

Αντικείμενα στον πάγκο της Μπενφίκα στο ματς με τη Φαρένσε
Αντικείμενα στον πάγκο της Μπενφίκα στο ματς με τη Φαρένσε PRINT SCREEN

Η Μπενφίκα βρέθηκε να χάνει από την Φαρένσε στο "Ντα Λουζ" και αυτό προκάλεσε την οργή των φίλων των γηπεδούχων που πέταξαν μπουκάλια με νερό προς τον πάγκο της ομάδας τους ενώ αποδοκίμασαν και τον Γερμανό τεχνικό των "αετών".

Το βράδυ της Παρασκευής (8/12) η Μπενφίκα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος υποδέχτηκε την Φαρένσε που είναι στην 7η θέση στο Ντα Λουζ.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν μετά από ένα τέρμα του Φαλκάο στο 51' και οι οπαδοί της άρχισαν τη γκρίνια καθώς η Μπενφίκα ήυελε μόνο τη νίκη για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση.

Μάλιστα στο 64' ο Γερμανός τεχνικός έκανε δύο αλλαγές για τη Μπενφίκα που εξαγρίωσαν ακόμα περισσότερο τους φίλους των γηπεδούχων και άρχισαν τις αποδοκιμασίες εις βάρις του προπονητή της ομάδας.

Δεν έμειναν όμως στις αποδοκιμασίες και στα συνθήματα αλλά πέταξαν και αντικείμενα προς τον πάγκο της ομάδας μεταξύ των οποίων κάποια κέρματα και κάποια μπουκάλια με νερό με τους παίκτες να ζητάνε από τον κόσμο να ηρεμήσει.

Εν τέλει η Μπενφίκα κατάφερε να σκοράρει στο 71' με τον Ράφα Σίλβα με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μένει ως το τέλος της αναμέτρησης.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ