ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε την πρόσληψη τον Ρότζερ Σμιντ

Ο Ρότζερ Σμιντ στον πάγκο της Λεβερκούζεν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάιντς | 25 Φεβρουαρίου 2017
Ο Ρότζερ Σμιντ στον πάγκο της Λεβερκούζεν σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάιντς | 25 Φεβρουαρίου 2017 @2017 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ρότζερ Σμιντ θα είναι ο άνθρωπος που θα κουμαντάρει τα αποδυτήρια της Μπενφίκα από τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τους αετους της Λισσαβώνας να ανακοινώνουν επίσημα την πρόσληψή του για την ερχόμενη διετία.

Η φετινή σεζόν βρήκε την Μπενφίκα να ταλαιπωρείται εντός γηπέδου και μία αιτία ήταν η αλλαγή που έγινε στον πάγκο μέσα στη σεζόν, με τον Ζόρζε Ζεζούς να αποχωρεί λίγες ημέρες πριν μπει το 2022 και τον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπενφίκα, Νέλσον Βερίσιμο, να αναλαμβάνει το πόστο.

Το πείραμα αυτό απέτυχε και οι άνθρωποι της Μπενφίκα έκαναν κινήσεις εδώ και καιρό για να βρουν εκείνον που θα αναλάβει να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους παίκτες από τον πάγκο, τον οποίο εντόπισαν στο πρόσωπο του Ρότζερ Σμιντ.

Οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει προσύμφωνο και το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) έδωσαν τα χέρια με τον πλέον επίσημο τρόπο, με την ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να ανακοινώνει το deal με τον Γερμανό προπονητή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 55χρονος Σμιντ μετακομίζει στην Πορτογαλία μετά από δύο χρόνια στην Ολλανδία όπου κατέκτησε με την Αϊντχόφεν ένα Κύπελλο και ένα Super Cup, απέναντι στον Άγιαξ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εντός των συνόρων της πατρίδας του είχε εργαστεί για μία τριετία στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν (2014-1017).

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ