ΙΤΑΛΙΑ

Μπενεβέντο - Νάπολι: Δοκάρι για τους παρτενοπέι σε κεφαλιά του Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ματία Ντέστρο σε αγώνα της Νάπολι με την Τζένοα για την Serie A
Ο Κώστας Μανωλάς σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Ματία Ντέστρο σε αγώνα της Νάπολι με την Τζένοα για την Serie A ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Η Νάπολι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Μπενεβέντο όταν δέχτηκε γκολ από τον αδερφό του Λορέντσο Ινσίνιε στο 30', με τον Κώστα Μανωλά να έχει πάντως ευκαιρία για ισοφάριση στο 43' αλλά να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι (VIDEO).

Η αναμέτρηση στο "Ciro Vigorito" για την 5η αγωνιστική της Serie A δεν άρχισε για την Νάπολι όπως θα ήθελε αφού με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα βρέθηκε υποχρεωμένη να κυνηγάει στο σκορ, από το γκολ του Ρομπέρτο Ινσίνιε (αδερφός του Λορέντσο Ινσίνιε!).

Οι παρτενοπέι δεν απογοητεύτηκαν ωστόσο και έψαξαν άμεσα την ισοφάριση, την οποία θα μπορούσαν να βρουν κάλλιστα πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μέσω του Κώστα Μανωλά.

Στάθηκαν ωστόσο άτυχοι καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Έλληνας στόπερ κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά την ώρα που πήγαινε να πανηγυρίσει, είδε τη μπάλα να προσκρούει με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ