ΙΤΑΛΙΑ

Μπενεβέντο- Γιουβέντους 1-1: Νέα γκέλα χωρίς τον Ρονάλντο

Ο Γκαετάνο Λετίτσια πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπενεβέντο εις βάρος της Γιουβέντους για την Serie A
Ο Γκαετάνο Λετίτσια πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπενεβέντο εις βάρος της Γιουβέντους για την Serie A ALESSANDRO GAROFALO/LAPRESSE VIA AP

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπενεβέντο παρότι προηγήθηκε στο 21' με τον Μοράτα, με τον Λετίτσια να χαρίζει χρυσό βαθμό (1-1) στη νεοφώτιστη με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (VIDEOS).

Από γκέλα σε γκέλα πηγαίνει στο ξεκίνημα της φετινής Serie A η Γιουβέντους, με την ομάδα του Αντρέα Πίρλο να μένει στο 1-1 εκτός έδρας με την Μπενεβέντο το απόγευμα του Σαββάτου και να διατηρεί μεν το αήττητο αλλά να μετράει πλέον 5 ισοπαλίες στις πρώτες 9 αγωνιστικές!

Οι μπιανκονέρι μπήκαν με καλή ψυχολογία στο "Ciro Vigorito" έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League για έβδομη σερί σεζόν και στο 21' άνοιξαν το σκορ με τον Άλβαρο Μοράτα, ωστόσο απέτυχαν να πάρουν το τρίποντο σε ένα ακομα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με σουτ του Γκαετάνο Λετίτσια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να υπερασπιστεί το 1-1, με τους Τορινέζους να έχουν την κατοχή, που ήταν όμως φλύαρη.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή είχαν ουσιαστικά μία μόνο μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντιμπάλα που σταμάτησε στον κίπερ Μοντιπό, με το ματς να ολοκληρώνεται μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο αφού μετά το τελευταίο σφύριγμα ο διαιτητής έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μοράτα.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Λετίτσια, Γκλικ, Καλντιρόλα (33' Μάτζο (60' Ινσίνιε)), Μπάρμπα, Χετεμάι, Σκιαταρέλα, Ιονίτα (71' Τέγιο), Ιμπρότα, Καπράρι (72' Τουία), Λαπαντούλα (72' Σάου)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Φραμπότα, Κιέζα (69' Μπερναρντέσκι), Αρτούρ (62' Μπεντανκούρ), Ραμπιό, Ράμσεϊ (62' Κουλουσέβσκι), Ντιμπάλα, Μοράτα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Σασουόλο - Ίντερ 0-3 (4' Σάντσες, 14' αυτ. Κίρικες, 60' Γκαλιαρντίνι)

Μπενεβέντο - Γιουβέντους 1-1 (45+3' Λετίτσια / 21' Μοράτα)

Αταλάντα - Ελλάς Βερόνα (21:45)

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

Λάτσιο - Ουντινέζε (13:30)

Μπολόνια - Κροτόνε (16:00)

Μίλαν - Φιορεντίνα

Κάλιαρι - Σπέτσια (19:00)

Νάπολι - Ρόμα (21:45)

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Τορίνο - Σαμπντόρια (19:30)

Τζένοα - Πάρμα (21:450

Δείτε τη βαθμολογία της Serie A και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ