ΙΤΑΛΙΑ

Σασουόλο - Ίντερ 0-3: Απάντησε στους οπαδούς της και έριξε τριάρα

Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Σασουόλο στο Mapei Stadium στις 28 Νοεμβρίου του 2020.
Οι παίκτες της Ίντερ πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στην Σασουόλο MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Η Ίντερ πήρε τη νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί της Σασουόλο και με αυτόν τον τρόπο οι νερατζούρι απάντησαν στους οπαδούς τους, οι οποίοι τους απείλησαν με επίθεση ροπάλων, αν δεν τιμήσουν τη φανέλα.

Η Ίντερ επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Σασουόλο και με αυτόν τρόπο έφτασε τους 18 πόντους στο πρωτάθλημα, σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι οπαδοί των νερατζούρι πριν από την αναμέτρηση είχαν ανεβάσει πανό που έγραφε: "τιμήστε τη φανέλα που φοράτε. Δείξτε τα αρχ@@ια σας, αλλιώς θα έρθουμε με ρόπαλα".

Οι παίκτες των νερατζούρι απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο, επικρατώντας σε μία δύσκολη έδρα, εφόσον η Σασουόλο μετράει τους ίδιους βαθμούς. Το σκορ άνοιξε η Ίντερ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αλέξις Σάντσες, παίρνοντας την ασίστ από τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος σε πρώτη φάση δεν κατάφερε να σκοράρει, αν και πέρασε τον τερματοφύλακα.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 14' η Ίντερ έκανε δύο τα τέρματά τους. Ο Κίρικες χρεώθηκε αυτογκόλ, έπειτα από το σουτ του Βιδάλ, με τον παίκτη της Σασουόλο να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας.

Το τελικό διαμόρφωσε ο Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι στο 60', ο οποίος σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο το τρίτο γκολ του νερατζούρι, με την ασίστ να ανήκει στον Νταρμιάν.

Σασουόλο: Κονσίλι, Τόλγιαν (59' Μούλντουρ), Κίρικες, Φεράρι, Ροτζέριο, Λόπες (76' Σιαπακάζε), Λοκατέλι, Ντούριτσιτς (59' Ομπιάνγκ), Μπεράρντι, Μπόγκα, Ρασπαντόρι (76' Τραορέ)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιας, Ντε Φρέι, Μπαστόνι, Νταρμιάν (90+2' Χακίμι), Βιδάλ, Μπαρέλα (85' Σένσι), Γκαλιαρντίν, Πέρισιτς (85' Έρικσεν), Μαρτίνες (80' Λουκάκου), Σάντσες (80' Γιάνγκ)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Σασουόλο - Ίντερ 0-3 (4' Σάντσες, 14' Κίρικες (αυτ.), 60' Γκαλιαρντίνι)

(19:00) Μπενεβέντο - Γιουβέντους

(21:45) Αταλάντα - Ελλάς Βερόνα

Κυριακή 29 Νοεμβρίου

(13:30) Λάτσιο - Ουντινέζε

(16:00) Μπολόνια - Κροτόνε

(16:00) Μίλαν - Φιορεντίνα

(19:00) Κάλιαρι - Σπέτσια

(21:45) Νάπολι - Ρόμα

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

(19:30) Τορίνο - Σαμπντόρια

(21:45) Τζένοα - Πάρμα

TAGS ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ