ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μπέλιτς: "Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"

Μπέλιτς: "Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Στην δυσκολία του αγώνα και στον βαθμό που θα μπορούσαν να πάρουν στο τέλος στάθηκαν οι παίκτες του Ατρομήτου μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη,

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη ήταν ευχαριστημένοι από την εμφάνισή τους στο Καραϊσκάκη παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό τον οποία χαρακτήρισαν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Όλοι στάθηκαν στην πίεση που άσκησαν στον πρωταθλητή στα τελευταία λεπτά και έβαλαν ως στόχο τι νίκες με ΟΦΗ και Άρη αν κρατήσουν την απόδοση που είχαν στο τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μπέλιτς: " Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Προσπαθήσαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά τώρα το ματς τελείωσε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο".

Για τις απουσίες Μήτρογλου και Τάτου: " Είναι δύο σημαντικές απουσίες αλλά ο Ατρόμητος δεν εξαρτάται από δύο παίκτες. Όσοι παίζουν δίνουν τα πάντα και προσπαθούν για το καλύτερο. Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε, κοιτάμε μπροστά".

Γιαννούλης: " Παίξαμε αρκετά καλά στο ανασταλτικό κομμάτι. Ξέραμε ότι είναι δύσκολο να παίξεις στην έδρα του Ολυμπιακού γι αυτό προσπαθήσαμε στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός σκόραρε και πήρε το ματς από μία στημένη φάση: " Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάνεις ή κερδίζεις στις λεπτομέρειες. Από μία κεφαλιά, από ένα κόρνερ. Εμείς έχουμε τη δική μας φιλοσοφία. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε αλλά δεν φοβηθήκαμε το ματς"

Για την πιθανότητα να κληθεί στην Εθνική ομάδα: "Εγώ προσπαθώ και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Πάνω από όλα θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και αν μέσα από αυτό έρθει μία κλήση στην Εθνική τότε θα είμαι χαρούμενος"

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: " Μπορούμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς με τη βοήθεια του κόσμου"

Τόμας: "Είμαστε υπερήφανοι για την εμφάνιση. Είναι κρίμα για τον Αναστασάκο (έχασε τον Μαρκάνο στο γκολ) γιατί έκανε ένα καλό παιχνίδι. Μας δυσαρεστεί η ήττα γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τον πόντο. Αν παίξουμε όπως σήμερα στα τελευταία λεπτά, με ΟΦΗ και Άρη έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε και να διατηρηθούμε στην πρώτη 5άδα"

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ