ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπεκενμπάουερ: "Κανένα τρεμπλ χωρίς Ριμπερί"

Μπεκενμπάουερ: "Κανένα τρεμπλ χωρίς Ριμπερί"

Τον Φρανκ Ριμπερί αποθέωσε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Bundesliga που θα είναι μία μάχη ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Φρανκ Ριμπερί, τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη για τη χρονιά που μας πέρασε, μίλησε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FIFA αποθέωσε τον Γάλλο, χωρίς τον οποίο οι Βαυαροί δε θα μπορούσαν να φτάσουν στην κατάκτηση του τρεμπλ όπως ισχυρίστηκε.

"Χωρίς αυτόν η Μπάγερν δε θα μπορούσε να κάνει το τρεμπλ, ένα ή δύο τρόπαια ίσως, αλλά όχι και τα τρία. Η συνεισφορά του Φρανκ Ριμπερί ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου και αυτή τη χρονιά ήταν ο καλύτερος".


Ακόμη, για τη φετινή Bundesliga είπε: "Η Ντόρτμουντ είναι πιο δυνατή τώρα και δεδομένα δε θα αφήσει την Μπάγερν να ξεφύγει τόσο πολύ ξανά. Θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες ή και μήνες για να είναι ικανοποιημένος ο Πεπ Γουαρδιόλα, επειδή οι παίκτες δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο στυλ παιχνιδιού του προπονητή τους. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και χρειάζεται χρόνος.

Ωστόσο, περιμένω να έχουμε μία εντυπωσιακή χρονιά και νομίζω πως το τέλος θα είναι πάλι ίδιο, θα έχουμε μία μάχη για δύο ομάδες τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ