ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ

Μπέιλ: "Ποτέ δεν σχεδίασα να αποσυρθώ, θέλω να παίξω στο Μουντιάλ με την Ουαλία"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Εθνικής Ουαλίας στο Εuro 2020
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Εθνικής Ουαλίας στο Εuro 2020 © 2021 DEAN MOUHTAROPOULOS / POOL GETTY / AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δήλωσε στο BBC ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε ότι στόχος του είναι να αγωνιστεί με την εθνική Ουαλίας και στο Μουντιάλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σε δηλώσεις του στο "BBC" τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει το ποδόσφαιρο, παρά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι "ξενερωμένος" από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Μουντιάλ με την εθνική Ουαλίας, η οποία δεν έχει καταφέρει ποτέ έως τώρα να φτάσει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μπέιλ ανέφερε στο BBC μεταξύ άλλων τα εξής: "Φυσικά και θέλω να παίξω σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ουαλία. Όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για την χώρα συνολικά. Νομίζω ότι θα ήταν μια απίστευτη εμπειρία για το έθνος.

Έχουμε ακόμη έναν σημαντικό αγώνα την Κυριακή (05/09 με την Λευκορωσία) και όσον αφορά στις συμμετοχές, κάθε παίκτης θα ήθελε να φτάσει στον αριθμό 100. Ξέρω ότι είμαι πολύ κοντά και θα είναι καλό εάν μπορέσω να το κάνω".

Ως προς το μέλλον του και τη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι: "Για μένα ήταν καλύτερα να μην πω τίποτα και να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Ποτέ δεν σχεδίασα να σταματήσω. Όπως είπα και πριν, ήθελα να συγκεντρωθώ για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να μη μιλάω πολύ. Δεν ένιωσα την ανάγκη να σταματήσω, ούτε τώρα το νιώθω".

"Πάντα είχα καλή σχέση με τον Αντσελότι, αλλά πάντα είναι το ίδιο, πρέπει να παίξω καλά για να είσαι στην ομάδα. Είχα μια καλή προετοιμασία για να ξεκινήσω καλά τη χρονιά. Είναι ένα από τα πράγματα που ισχύουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίξεις καλά και οι απόψεις αλλάζουν αμέσως".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ