ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ABC: "Ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Euro"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Άστον Βίλα
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Άστον Βίλα AP

Η ισπανική ιστοσελίδα "abc.es" αναφέρει ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει μετά το Εuro 2020, τερματίζοντας πρόωρα το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά από το δημοσίευμα της μαδριλένικης "AS", όπου ανέφερε ότι ο Ουαλός μεσοεπιθετικός επιθυμούσε να αποσυρθεί από τη δράση, μετά από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την "βασίλισσα", ήτοι το 2022.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της "abc.es", ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει αυτό το καλοκαίρι, μετά το Euro 2020, κάτι που έχει συζητήσει με ανθρώπους του στενότερου περιβάλλοντός του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την τελική του απόφαση, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το επόμενο διάστημα, προκειμένου συζητήσουν τους όρους τερματισμού του συμβολαίου του Μπέιλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πέραν των τραυματισμών που υπέστη, ο Μπέιλ επιθυμεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση που υπάρχει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πόσο μάλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν αποκλείεται να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αλλά και να ψαχτεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με το γκολφ.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ