ΤΟΤΕΝΑΜ

AS: "Ο Μπέιλ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο το 2022"

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Άστον Βίλα
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Άστον Βίλα AP

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από τη δράση το καλοκαίρι του 2022, όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η "AS".

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου ανήκει, μια και ολοκληρώνεται ο ετήσιος δανεισμός του στην Τότεναμ.

Ο 32χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με τους "μερένγκες" με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με δημοσίευμα της "AS" μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ένας λόγος αυτής του της σκέψης είναι οι πολλοί τραυματισμοί, οι οποίοι τον έχουν ταλαιπωρήσει στην καριέρα του και δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί όσα θα ήθελε.

Για την ώρα ο Μπέιλ είναι πλήρως συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας για το Euro 2020, το οποίο ξεκινάει στις 11 Ιουνίου, όμως αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θεωρεί ότι το καλοκαίρι του 2022, όπου θα έχει συμπληρώσει 33 χρόνια ζωής και θα είναι ελεύθερος, δεν θα ψαχτεί για να βρει ομάδα και θα προτιμήσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Photo Credits: Associated Press

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ