COPA AMERICA

Μπατίστα: "Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα"

Μπατίστα: "Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα"

Ο Σέρχιο Μπατίστα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εύκολο για την Αργεντινή να αντιγράψει τη Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε ότι παρά τη γκέλα με τη Βολιβία δεν πρόκειται να αλλάξει το το σύστημα της "αλμπισελέστε" στα επόμενα παιχνίδια της.

"Η ισοπαλία δεν θα αλλάξει τα πλάνα μου. Έχω καταλήξει στην τακτική και έχουμε τους παίκτες για να μας εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει καθόλου τα πλάνα μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά το ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε", και συμπλήρωσε:

"Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια ότι γινόταν πολύ βιαστικό παιχνίδι με κάθετες πάσες από την πλευρά μας, το οποίο δεν είναι κάτι που επιθυμούμε.

Έπειτα η Βολιβία άρχισε να μας παίρνει τη μπάλα και να κλείνει καλά τους διαδρόμους στην άμυνα. Είναι αλήθεια ότι παίξαμε πολύ κάθετα και αυτό χρειάζεται να αλλάξει".

Όσο για το αν θεωρεί πως το 1-1 αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα, ο πρώην τεχνικός της Αργεντινής Under 20, δήλωσε:

"Πιθανότατα η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα επειδή εμείς δεν παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει και κάναμε δύσκολη τη ζωή μας.

Το γκολ της Βολιβίας μας ξύπνησε λίγο και προσπαθήσαμε να βάλουμε και άλλον επιθετικό μέσα ώστε να πάει στα δεξιά ο Τέβες.

Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περιμέναμε, αυτό είναι όλο".

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος αγώνας της Αργεντινής για τον Α' όμιλο του Κόπα Αμέρικα είναι την ερχόμενη Τετάρτη, με αντίπαλο την Κολομβία στο "Cuidad de Santa Fe".

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ