ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Υπογράφει τη Δευτέρα ο Ντεπάι

O Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας
O Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, παραδέχθηκε ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να ολοκληρωθεί εντός της Δευτέρας (5/10) - τελευταίας ημέρας των μεταγραφών - η μετακίνηση του Μέμφις Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα.

Ήταν ένα σίριαλ που κράτησε ολόκληρο το καλοκαίρι με διαφορετικά επεισόδια να εκτυλίσσονται κατά μήκος της μεταγραφικής περιόδου.

Μάλλον, όμως, θα χρειαστεί η τελευταία ημέρα των μεταγραφών για να παιχτεί το φινάλε. Το οποίο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζο, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή της Λιόν, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, θα έχει αίσιο τέλος για την Μπαρτσελόνα και τον Μέμφις Ντεπάι.

Όπως ανέφεραν τόσο ο Ιταλός, όσο και ο Βραζιλιάνος η μετακίνηση του Ολλανδού από τους γκον στους μπλαουγκράνα θα ολοκληρωθεί εντός της Δευτέρας.

"Ο Ντεπάι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, δεν το κρύβουμε. Είναι πιθανό ο Μέμφις να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα. Δεν είναι ακόμη βέβαιο. Είναι, ωστόσο, το πιο πιθανό να φύγει. Εάν μείνει θα μας βοηθήσει", υποστήριξε ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ