ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει Πογκμπά και Αλάμπα, αλλά μόνο ως ελεύθερους

Ο Πολ Πογκμπά με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Carl Recine/Pool via AP)
Ο Πολ Πογκμπά με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Carl Recine/Pool via AP) AP

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι τους Πογκμπά και Αλάμπα, αλλά μόνο εάν μείνουν ελεύθεροι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπάγερν.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα κοιτούν την αγορά για να μπορέσουν να βελτιώσουν το ρόστερ της ομάδας του και να την ενισχύσουν. Κάποιοι το συνδυάζουν αυτό με τη δεδομένη προσπάθεια που θα γίνει για να παραμείνει ο Μέσι στην Καταλονία.

Ο Αργεντινός μπορεί να παρέμεινε στην ομάδα, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες το επόμενο καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος θα φύγει αν δεν δει κάποια πράγματα να αλλάζουν.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κοιτά δύο άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι. Πρόκειται για τους Πογκμπά και Αλάμπα.

Σύμφωνα με την ισπανική "Mundo Deportivo" η πιο σύνθετη από τις δύο περιπτώσεις είναι αυτή του Γάλλου μέσου. Ναι μεν το συμβόλαιο του Πογκμπά ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά υπάρχει οψιόν στο συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία μπορεί να τον κρατήσει στην Αγγλία για έναν ακόμα χρόνο.

Την ίδια ώρα τα πράγματα είναι πιο απλά στην περίπτωση του Αλάμπα. O 28χρονος Αυστριακός δεν τα βρήκε με την Μπάγερν και αν δεν αλλάξει κάτι θα αποτελέσει παρελθόν από τη γερμανική ομάδα.

Φυσικά, τόσο για την περίπτωση του Πογκμπά, όσο και για εκείνη του Αλάμπα υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται και η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να τους πείσει το συντομότερο δυνατό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ