ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Θέλει από τώρα τον Αντριέν Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot, center, challenges the ball with Strasbourg's Jonas Martin during the League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint Germain at the Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, Wednesday Dec.5, 2018. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Ραμπιό AP

Η Μπαρτσελόνα, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Αντριέν Ραμπιό για το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται τελικά να αποκτήσει από τώρα τον Γάλλο χαφ της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Μπαρτσελόνα μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Ερίκ Αμπιντάλ, έχει κάνει σημαντικές επαφές για την απόκτηση του Αντριέν Ραμπιό. Έχει συναντηθεί με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή της Παρί αλλά και με τη μητέρα του, η οποία τον εκπροσωπεί.

Ο φευγάτος από την Παρί Ραμπιό, καθώς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, γνωρίζει καλά τι συμβόλαιο του προτείνει η Μπάρτσα. Δεν έχει ωστόσο τίποτα γραπτό μέχρι στιγμής, από τη στιγμή που ακόμη δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, με την οποία οι σχέσεις έχουν φτάσει στα άκρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Βαρκελώνη, στον διεθνή Γάλλο χαφ οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν 10 εκατ. ετησίως για πέντε χρόνια και άλλα δέκα ως μπόνους υπογραφής ως ελεύθερος. Με το νέο έτος, καθώς θα απομένουν έξι μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του 23χρονου στην Παρί, η προσφορά θα κατατεθεί επισήμως από τη Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να φέρει τον Ραμπιό στο "Καμπ Νόου" τον Ιούλιο. Από τη στιγμή που η σχέση Ραμπιό - Παρί έχει τελματώσει, δεν αποκλείεται ο παίκτης να πάει στη Μπαρτσελόνα έξι μήνες νωρίτερα, δηλαδή τώρα τον Ιανουάριο. Οι επόμενες μέρες δεδομένα θα είναι καθοριστικές για ένα deal που αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει δρομολογηθεί.

Ο Ραμπιό πήγε στην Παρί το 2010 και επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε το 2012. Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και φυσικά κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης θα ενδιαφερθούν να τον αποκτήσουν.

Με την Παρί έχει παίξει σε 227 αγώνες (24 γκολ και 17 ασίστ), ενώ κατά τον δανεισμό του στην Τουλούζ έπαιξε σε 13 ματς (1 γκολ και 3 ασίστ). Ο Ραμπιό δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Γαλλίας που πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το κατέκτησε. Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει παίξει σε έξι αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Jean-Francois Badias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ