ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκαλυπτική η μητέρα του Ραμπιό που έβαλε σε τάξη το μέλλον του γιου της

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η μητέρα του Αντριέν Ραμπιό, Βερονίκ μίλησε για το μέλλον του γιου της και όσα γράφονται σχετικά με συμφωνία του Γάλλου και της Μπαρτσελόνα.

Ο Αντριέν Ραμπιό έχει τελειώσει από την Παρί και οι ποδοσφαιρικοί φαν νοιάζονται, πλέον, να μάθουν ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του ταλαντούχου χαφ.

Για τον 23χρονο παίκτη, πάντως, αυτή που παίρνει τις κρίσιμες αποφάσεις είναι η μητέρα του, Βερονίκ.

Η συγκεκριμένη γυναίκα λειτουργεί ως ατζέντης του Ραμπιό και σε συνέντευξή της στο RTL ξεκαθάρισε ότι γιος της με την Παρί θ' ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, κι αυτό δεν αλλάζει.

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα και τα όσα γράφονται περί συμφωνίας των δύο πλευρών, η Βερονίκ απάντησε: " Δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε με καμία ομάδα πριν από την 1η του Γενάρη και δεν θα μιλήσουμε με καμία ομάδα μέχρι την ημέρα αυτή..."

Βέβαια, ο Αθλητικός Διευθυντής των Γάλλων, Αντέρο Ενρίκε αποκάλυψε στο RMC ότι η Μπάρτσα είχε κάνει κίνηση για τον Ραμπιό από τον Αύγουστο: " Στις 29 Αυγούστου η Μπαρτσελόνα έκανε μία γελοία πρόταση για τον Ραμπιό. Εξεπλάγην με αυτή τη χαμηλή προσφορά."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ