ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με τη Θέλτα για την πώληση του Μινγκέθα

Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ολιμπίνσκι", Κίεβο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ολιμπίνσκι", Κίεβο | Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 © 2021 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα έφτασε σε συμφωνία με τη Θέλτα για την πώληση του Μινγκέθα, ο οποίος είχε ακουστεί για την ΑΕΚ και τον Άρη.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Όσκαρ Μινγκέθα είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ και τον Άρη. Μάλιστα, η Mundo Deportivo τόνιζε πως η Ένωση βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους μπλαουγκράνα.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Μινγκέθα θα παραμείνει στη La Liga και συγκεκριμένα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα από τη Γαλικία.

Συγκεκριμένα, οι υπόθεση αναμένεται να κλείσει στα 2-3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Μπαρτσελόνα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Από εκεί και πέρα ο Μινγκέθα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο Βίγκο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ