ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ένωση και Θέλτα έχουν τις πιο προχωρημένες επαφές για Μινγκέθα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
Ο Όσκαρ Μινγκέθα της Μπαρτσελόνα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ΑΕΚ και Θέλτα ύστερα από τις προτάσεις τους για τον Όσκαρ Μινγκέθα, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Ο Όσκαρ Μινγκέθα παραμένει στο προσκήνιο της ΑΕΚ, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η οποία με νέο δημοσίευμά της κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Το ρεπορτάζ του Γκαμπριέλ Σανς κάνει λόγο για τέσσερις προτάσεις στους Καταλανούς για τον Ισπανό διεθνή, εκ των οποίων οι δύο, από την Ένωση και τη Θέλτα, έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω συζητήσεις.

Η προσέγγιση της Χόφενχαϊμ και της Τζένοα δεν κέρδισε τις προτιμήσεις των "μπλαουγκράνα", που εξακολουθούν να θέλουν να ξεφορτωθούν τον ποδοσφαιριστή και να έχουν ορίσει τιμή στα 5.000.000 ευρώ και μάλιστα σε μία δόση που θα καταβληθεί φέτος.

Γερμανοί και Ιταλοί αποσύρθηκαν από το κυνήγι του 23χρονου κεντρικού αμυντικού που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι απαιτήσεις του δεν πρόκειται να εγείρουν πρόβλημα στις δύο ομάδες που τον κυνηγούν και η μοναδική δυσκολία αυτήν τη στιγμή είναι οι αξιώσεις της Μπαρτσελόνα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ