ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή για Clasico ο Άλμπα, εκτός ο Τερ Στέγκεν

O Τζόρντι Άλμπα δίπλα στον Λιονέλ Μέσι σε αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ για την La Liga
O Τζόρντι Άλμπα δίπλα στον Λιονέλ Μέσι σε αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ για την La Liga AP PHOTO/ANDREA COMAS

Ο Τζόρντι Άλμπα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν για το πρώτο Clasico της φετινής σεζόν, σε αντίθεση με τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν που παραμένει στα πιτ από την αρχή της σεζόν.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ρόναλντ Κούμαν όσον αφορά στον Τζόρντι Άλμπα ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι με την Ρεάλ, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε από το ματς με την Σεβίλλη στις αρχές Οκτωβρίου (είχε αποχωρήσει στο 75' δίνοντας τη θέση του στον Ντεστ) και να δηλώνει παρών για το πρώτο Clasico της σεζόν, που θα λάβει χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο "Καμπ Νόου" στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Σε αντίθεση πάντως με τον Άλμπα (που απουσίασε μόνο από δύο ματς, αυτά με Χετάφε και Φερεντσβάρος), εκτός αποστολής των μπλαουγκράνα παρέμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, με τον Γερμανό κίπερ να είναι νοκ-άουτ από την αρχή της σεζόν αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο τένοντα.

Ουσιαστικά, η απουσία του Τερ Στέγκεν σηματοδοτεί αυτόματα την παρουσία του Νέτο στο αρχικό σχήμα, με τον θεωρητικά δεύτερο στην ιεραρχία κίπερ της "Μπάρτσα" να ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Ντεστ, Πικέ, Αραούχο, Μπουσκέτς, Αλενιά, Γκριεζμάν, Πιάνιτς, Μπρέθγουεϊτ, Μέσι, Ντεμπελέ, Πουτζ, Νέτο, Κουτίνιο, Λανγκλέ, Πέντρι, Τρινκάο, Τζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντε Γιονγκ, Φάτι, Φίρπο, Πένια, Τένας

ΚΟΥΜΑΝ: "ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ"

Όσον αφορά το πώς βλέπει ο Ρόναλντ Κούμαν το μεγάλο ντέρμπι, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής: "Είναι ένα Clasico και υπάρχει πίεση αλλά είμαι πάντα προετοιμασμένος για τέτοια παιχνίδια. Περιμένουμε μία πιο συμπαγής Ρεάλ, που θα αφήσει λιγότερους χώρους. Η πιθανή παρουσία του Ράμος θα παίξει ρόλο σε αυτό.

Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται από μικρές λεπτομέρειες, θα είναι παράξενο να παίξουμε χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Μία νίκη θα μας βοηθήσουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και οι παίκτες την αξίζουν για τη δουλειά που κάνουν κάθε ημέρα, για τη φιλοδοξία που δείχνουν.

Χάσαμε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και θέλουμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να δέιξουμε πως είμαστε στον σωστό δρόμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ