ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: "Σφήνα" στην Μπάγερν για τον Σαντιό Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Λίβερπουλ
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Λίβερπουλ @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα τσεκάρει την περίπτωση του Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo σε σημερινό δημοσίευμά της, καθώς επιθυμεί να αποκτήσει έναν παίκτη στη γραμμή κρούσης που θα κάνει τη διαφορά το καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να σκανάρει την αγορά για την επιθετική της γραμμή και μια από τις περιπτώσεις που σκανάρουν οι μπλαουγκράνα είναι ο Σαντιό Μανέ, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo.

Το συγκεκριμένο όνομα "ξεπήδησε" μετά τη συμφωνία της Μάντσεστερ Σίτι με τον Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος ήταν ένας από τους στόχους του Τσάβι, ενώ η περίπτωση του Λεβαντόβσκι είναι δύσκολη, λόγω των αξιώσεων της Μπάγερν Μονάχου, αν και σύμμαχός της είναι ο Πολωνός επιθετικός.

Επιπρόσθετα οι οικονομικές απαιτήσεις του Σαλάχ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει με τη Λίβερπουλ είναι αρκετά μεγάλες και έτσι στρέφεται στην περίπτωση του 30χρονου Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με τους "reds".

Ο Μανέ δεν είναι από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν οι Καταλανοί, ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα κινηθούν για την απόκτησή του, εφόσον δεν προχωρήσει κάποια άλλη περίπτωση.

Ο Μανέ αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2016, όταν τον απέκτησε από τη Σαουθάμπτον, έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ. Τη φετινή σεζόν σε 47 συμμετοχές έχει πετύχει 21 γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ