LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: O VAR είπε στον διαιτητή ότι πριν το πέναλτι προηγήθηκε φάουλ του Ράμος

Μπαρτσελόνα Ρεάλ Clasico
Μπαρτσελόνα Ρεάλ Clasico AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ένα VIDEO που κυκλοφορεί, αποκαλύπτει πως ο VAR του Clasico είχε πει στον διαιτητή Μουνουέρα πως πριν το πέναλτι στον Ράμος, έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του αρχηγού της Ρεάλ.

Ο διαιτητής του Clasico ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ που βρήκε νικητές τους Μαδριλένους με 3-1 στο Καμπ Νου, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά των Καταλανών, κυρίως για τον καταλογισμό του πέναλτι του Λενγκλέ στον Ράμος και ενώ το σκορ ήταν 1-1, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός της "βασίλισσας".

Ο Ρόναλντ Κούμαν διαμαρτυρήθηκε για τις διαιτητικές αποφάσεις, το ίδιο και ο καταλανικός Τύπος, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Sport ο ρέφερι Μουνουέρα είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό... επηρέασε τον τρόπο που σφύριζε στο ντέρμπι.

Ένα VIDEO που κυκλοφορεί, αποκαλύπτει πως ο VAR είχε πει στον διαιτητή στην επίμαχη φάση πως πριν το πέναλτι στον Ράμος, έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του αρχηγού της Ρεάλ, εντούτοις ο Μουνουέρα τον αγνόησε. Πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ και στη συνέχεια έδειξε την άσπρη βούλα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ.

Η Μπαρτσελόνα θέλει τα ηχητικά από το ματς, ώστε να ακούσει τη στιχομυθία του διαιτητή με τον VAR, ώστε να αποκαλυφθούν όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσά τους.

"Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Μπαρτσελόνα. Εφόσον υπάρχουν συνομιλίες, θέλουμε να τις μάθουμε και να διαπιστώσουμε πώς πήρε ο διαιτητής την απόφαση να καταλογίσει πέναλτι. Ποια είναι τα κριτήρια για τέτοιες φάσεις, καθώς είναι διαφορετικά σε κάθε ματς. Πρέπει να ζητήσουμε από την Ομοσπονδία εξηγήσεις. Θέλουμε η τεχνολογία να βοηθάει για να υπάρχουν δίκαια αποτελέσματα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ