LA LIGA

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ: Πέναλτι μέσω VAR και 2-1 από τον Σέρχιο Ράμος

O Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
O Σέρχιο Ράμος πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/JOAN MONFORT

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε εκ νέου προβάδισμα στο Clasico, καθώς κέρδισε πέναλτι μέσω VAR για τράβηγμα της φανέλας του Ράμος από τον Λανγκλέ και έκανε το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον αρχηγό της (VIDEO).

Η Ρεάλ είδε το προβάδισμα που πήρε στο 5' με τον Βαλβέρδε να ακυρώνεται μετά από μόλις τρία λεπτά αγώνα στο Clasico, από το γκολ του Φάτι στο 8', ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν και πάλι εκείνη που έκανε το βήμα μπροστά για να πάρει το τρίποντο στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Αυτό έγινε στο 63' σε μία φάση που συζητήθηκε έντονα και χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR. Ο Λανγκλέ τράβηξε από τη φανέλα τον Ράμος μέσα στην περιοχή της Μπαρτσελόνα στο 59' και ο αρχηγός των μερένγκες έπεσε, ο διαιτητής κλήθηκε να εξετάσει τη φάση μέσω ριπλέι μετά από συμβουλή που δέχτηκε από το VAR και τελικά έδωσε την παράβαση

Ο Ράμος πήρε φόρα από τα 11 βήματα, τέσσερα λεπτα μετά την πτώση του στην περιοχή, και παρά το γεγονός πως ο Νέτο έπεσε στη σωστή γωνία, το 2-1 για την Ρεάλ ήταν γεγονός, με τον Ισπανό διεθνή στόπερ να ευστοχεί σε 25ο διαδοχικό πέναλτι!

Σημειώνεται πως ήταν το πρώτο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Ρεάλ στο "Καμπ Νόου" σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από τις 10 Μαρτίου 2007, όταν τότε είχε βρει δίχτυα για τους Μαδριλένους ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ