ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mπαρτσελόνα: Plan b για την επίθεση ο Τίμο Βέρνερ

Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer)
Leipzig's Timo Werner in action during the German Bundesliga soccer match between RB Leipzig and FC Augsburg in Leipzig, Germany, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Η Μπαρτσελόνα προετοιμάζει το έδαφος για το plan b για την κορυφή της επίθεσης, με τον Τίμο Βέρνερ να αποτελεί την πρώτη εναλλακτική σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Παρά το γεγονός πως όλα έχουν "παγώσει" στην Ευρώπη εδώ και ενάμιση μήνα, η Μπαρτσελόνα δουλεύει πολύ εντατικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ειδικά σε ό,τι αφορά στην επίθεση, που φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα.

Το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι μπλαουγκράνα δεν κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις. Κι αυτό γιατί θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, δεδομένου ότι η περίπτωση του επιθετικού της Ίντερ είναι πολύ δύσκολη (σ.σ.: δεσμεύεται με συμβόλαιο, με τη ρήτρα να φτάνει τα 111.000.000 ευρώ).

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα έχει ως plan b την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λειψία (o Μιλότ Ρασίτσα θα πάρει τη θέση του). Οι μπλαουγκράνα έχουν κάνει το σκανάρισμά τους για τον 24χρονο επιθετικό, σε τέτοιο βαθμό που ο Ερίκ Αμπιντάλ ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία για να συναντηθεί με τον πατέρα και ατζέντη του παίκτη.

Τη φετινή σεζόν, ο Τίμο Βέρνερ έχει 21 γκολ και 7 ασίστ σε 25 συμμετοχές στην Bundesliga, ενώ στο Champions League μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 8 αγώνες.

AP Photo/Jens Meyer

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ