ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Παγώνουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του Αραούχο

Ο Ρόναλντ Αραούχο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα
Ο Ρόναλντ Αραούχο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ατζέντη του Ρόναλντ Αραούχο και την Μπαρτσελόνα έχουν ναυαγήσει, με τους Καταλανούς να θεωρούν υπερβολικές τις οικονομικής απαιτήσεις για τον Ουρουγουανό αμυντικό, δηλώνοντας προς τη μεριά του ποδοσφαιριστή ότι δεν θα βελτιώσουν την πρότασή τους.

Η Μπαρτσελόνα είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ρόναλντ Αραούχο, όμως οι συζητήσεις έχουν παγώσει με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με το "Esports3".

Ο ατζέντης του Αραούχο ζητάει για τον πελάτη του μεγαλύτερες απολαβές, σε σχέση με εκείνες που παίρνουν οι παίκτες που ανανέωσαν πρόσφατα. Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πηγές από την ομάδα, αναφέρει ότι δεν πρόκειται να γίνει βελτιωμένη προσφορά στον παίκτη, με αποτέλεσμα τα πάντα να παγώνουν.

Για τον Αραούχο ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο ατζέντης του ψάχνει προτάσεις από την Premier League. Το συμβόλαιο του 23χρονου αμυντικού εκπνέει το 2023 και την επόμενη σεζόν μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ